Diesel Place banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
72 Posts
Discussion Starter #1
'97 reg cab 2wd 6.5
My air conditioning is acting funny- the compressor kicks off and on rapidly, the fan speeds dont really work unless its on high, the lights on the controls act funny...
My blinkers are working but rapid, like i have a blow bulb, but i dont..
My thoughts are a have a bad ground somewhere. Is there a main ground, or any ground for that matter under the dash that i should look for?
Or add a ground

Or maybe im wrong and its something else
I have tried a different set of a/c controls, no change

matt
 

·
Administrator
Joined
·
16,666 Posts

·
Registered
Joined
·
72 Posts
Discussion Starter #3
the batteries are top post
so each battery has a ground to the frame and one to the motor
i ran a new ground from the firewall to the motor and from the firewall to the frame

no change

I dont know if i have a bad ground, but
My blinkers run fast (hazard is normal)
I only have "high" on my ac, and the ac compressor clicks on and off rapidly
also dont know if its related, but if I leave the ignition on for a while the "wait to start" dash light goes on and off intermittently

any ideas?
 

·
Administrator
Joined
·
16,666 Posts
the batteries are top post
so each battery has a ground to the frame and one to the motor
i ran a new ground from the firewall to the motor and from the firewall to the frame

no change

I dont know if i have a bad ground, but
My blinkers run fast (hazard is normal)
I only have "high" on my ac, and the ac compressor clicks on and off rapidly
also dont know if its related, but if I leave the ignition on for a while the "wait to start" dash light goes on and off intermittently

any ideas?
Start going through your complete engine harness looking for any rubbed through wire insulation, corrosion, broken wires etc..
 
1 - 4 of 4 Posts
Top