Diesel Place : Chevrolet and GMC Diesel Truck Forums - View Single Post - problem with a just installed 700r4
View Single Post
Old 07-28-2006, 02:04 PM   #3 (permalink)
J.Peart
Glow Plug
 
J.Peart's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: kelowna, bc, canada
Posts: 228

hmm, well i dont know the torque converters exact model but it was made by a company out of langley BC and its their heavy duty model, my cousin does trannies for a living and hes never had a prob with these, but from where the sound seems to originate i kinda think ur right..the pump i have no idea, but the sound does not seem to be coming from in the tranny itself, if i cant sort it out tonite im gonna pick up a floor model tranny jack and pull the tranny and transcase again...
__________________
'95 Burb LT K2500- 6.5 TD L65- 4x4- 3.42 limited slip- 4l80-E- Heath Remote PMD- Bosch Duratherm glows- 2x Optima Redtops- Autometer Boost, Trans, Pyro Gauges on the A-pillar- ChrisK1500's GP override mod- airbox opened up- no snorkel- Heath performance kit stage II (GL4 chip, 4" exhaust, 3" DP. HD lift pump, AFE filter), 2.25" crossover pipe, *** Turbo, upgraded cooling, .040 over 599 block, SCAT cast steel crank, balanced rotating assembly, ARP head and main cap studs.

-89 F250 4x4- 7.3L IDI, ZF-5 manual

'87 K1500 Burb 6.2 Diesel- TH350- NP-208 T-Case - SOLD

'86 K5 Blazer Silverado- 6.2 Diesel- 700R4 HD- NP 208 T-case-3/4 ton axles w/ posi rear- 3" lift- 33" x 12.5" BFG Mud Terrain T/A's - SOLD-It will be missed...
Offline   Reply With Quote